08. 11. 2017

Napsal Jiří Dvořák.

Na základě předběžného podnětu z jednání Shromáždění připravuje výbor podklady k přípravě o hlasování na Shromáždění v r. 2018, ve kterém se bude rozhodovat, zda vyměníme či nevyměníme okna v domech našeho Společenství.

Jedním z těchto podkladů je příprava výběrového řízení na dodavatelskou firmu. Vysoutěžená cena z výběrového řízení se tak stane součástí hlasování. Přípravou výběrové řízení je pověřen doc. V. Žďára z Katedry konstrukcí pozemních staveb, ČVUT v Praze. V rámci zajištění maximální objektivity umožňujeme vlastníkům jednotek navržení firem do výběrového řízení, se kterými máte dobré zkušenosti a navrhujete, aby byly osloveny. Případné návrhy můžete zasílat do 20. listopadu 2017 na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Pro zajištění transparentnosti výbor nabízí možnost účasti třem členům Společenství v sedmičlenné komisi, která bude posuzovat předložené cenové nabídky. Případní zájemci mohou nabídnout svou účast v komisi na výše uvedené e-mailové adrese.