06.02.2018

Napsal Jiří Dvořák.

Vážení vlastníci ne/bytových jednotek,

v letošním roce konce končí tříletý mandát výboru SVJBA Výhledy I. a kontrolní komise. Současní členové výboru vyzývají vlastníky bytových či nebytových jednotek, aby zvážili zájem o členství ve výboru nebo kontrolní komisi jako člen nebo náhradník.

Současný výbor je zastoupen sedmi členy a kontrolní komise třemi členy. Žádná z komisí nemá pro nezájem vlastníků náhradníky, a to i přes snahu současných členů výboru oslovovat některé vlastníky, kteří již v minulosti s výborem spolupracovali. Od letošního roku nemá zájem o pokračování v mandátu po jednom členovi z každé z uvedených komisí. Výbor i kontrolní komise jsou tak pro vykonávání práce v příštím volebním období 2018 – 2021 nenaplněny.

Jakožto současný předseda výboru Vás proto žádám, abyste jako vlastníci bytů promysleli možnost práce v komisích Společenství vlastníků, které je i Vaším domovem a majetkem; abyste promysleli ochotu pokračovat v práci na správě Společenství vlastníků, které stále řádně funguje (porozumím úvaze, že v očích někoho méně a naopak); abyste nedopustili možnost domýšlet důsledky, které by mohly na naše Společenství vlastníků dolehnout v případě, že by se stal výbor v budoucnu neusnášeníschopný.